Tuesday, July 30, 2013

summer sound 2013

Tää viikonloppu on mennyt mun ihka ensimmäisen festarin kanssa! Kiitos kuuluu mun kaverille joka sattui voittamaan liput, ja otti mut sitten mukaan. En ole siis ikinä enne ollu missään festareilla, joten olin aika innokas näkemään että onks se nyt sellasta mitä on kuullu; eli hirveetä juomista ja reivaamista. Ja olihan se sitä. Oli myös hyvää ja huonoa musaa, uusia ihmisiä ja hauskanpitoa. Aivan mahtava viikonloppu, ei ois voinu paremmin viettää! 

Kun kuulin että olis summer sound festarit Helsingin messukeskuksessa, olin vähä skeptinen siitä että miten siellä muka voi festarit järjestää, sisätiloissa. Mut se osottautuki tosi toimivaks. Siellä oli yks lava sisällä ja yks ulkona, sen lisäks useampia anniskelualueita, joten jonoja ei ollu liikaa (hinnat oli kyllä aika pilvissä, minkä takia monet oli jo ottanu liikaa ennen ku pääsi ees festarialueelle, ja kyllä siellä muutama maassa makoili jo yhdeksän aikaa). Porukkaa oli aika paljon perjantaina ja sunnuntaina, mut lauantai iltana se paikka oli ihan täynnä ja ihmisii tungeksi kaikkialla. Hyvä meno jatku koko viikonlopun, ja lähes kaikki artistit sai hyvä vastaanoton. Olihan siellä pari jotai ei niin hyvää yllätysesittäjää, jota seuras 20 tyyppiä kun koko muu joukku on katsomassa toisella lavalla.

Mun lemppari oli Nicky Romero, jonka musaa oon kuunnellu vähä on-offinna mutta kuitenki tykkään aika paljon. Tää oli lauantai-illalla, ja mä ja mun kaveri onnistuttiin pääsemään ihan lavan viereen. Se fiilis on mahtava, kun ihmiset on mukana, tanssii, hyppii ja laittaa käsii ilmaan. Eikä kukaa välitä mistään, kaikki vaa pitää hauskaa ja on omia itsejään. Siellä itsekkin vapautuu ja musa vie mennessään. Välillä kun vielä hakee lonkeron tai shotin nii joha tunnelma nousee! Ois kylla ihan varmasti ollu juomattakin tosi mahtava tunnelma :)

Kolmen päivän tanssimisen jälkeen oli kyllä mukavaa päästä nukkumaan.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969546_483249615091993_1912558002_n.jpg
This weekend I experienced my first music festival! Thanks goes to my friend who won tickets and took me with her. Summer sound festival is an electronic music festival, and this year they had artist like Nicky Romero, Sander Van Doorn, Tiesto, Faithless, Hardwell and many others.

I'd never been on a music festival so I was looking forward to seeing if it's anything I've heard. It was pretty much what I expected; a lot of dancing, drinking and meeting people. But also some amazing music and a great atmosphere  people jumping up and down, just having fun, enjoying the music. 

My favorite of the weekend was definitely Nicky Romero. Not only because I like the music, but because of the reaction of the crowd when he started playing. Everyone got so excited. I could see that a lot of people were there just to see Nicky Romero. There were other really good DJ s  and also some not so interesting ones that got a cheering crowd of 20 people to watch them. 

I'm seriously going there again next year. It was rated 18 so there were a lot of people in their twenties, and I feel like I'll have even more fun in a couple of years. After 3 days of dancing I was so glad to just sleep and sleep and do absolutely nothing... Hyvää viikkoo kaikille! Koht toivottavasti uudellee festareilee ;)

Everyone have a great week! 

No comments:

Post a Comment