Sunday, July 21, 2013

Best days in life

Ihanimpia elämässä on ne päivät hyvien kavereiden kanssa kun ei ole kiire mihinkään, eikä tarvii tehä mitää ihmeellist. Voi kattoo leffoi, kuunnella musaa, juoruilla, ottaa kuvii, syödä ja hengailla. Elämä on ihanaa! 

Days like yesterday are the best days in life. Chilling with a good friend, watching a movie, cooking, taking pictures and listening to music. Life's good.


dress - Lindex
shoes - converse
necklace - borrowed


Jotkut varmaan muistaa millanen mun tukka oli ennen; tosi lyhyt. En oo vieläkään tottunu tähän pitkään, ja välillä yllätyn että oho siellä olikin paljon tukkaa. En myöskään osaa päättää kumpi on parempi mulle, mutta ajatus on pysyä pitkätukkaisena ainakin vähän aikaa.

My hair has gotten so much longer! It used to be really short and I'm still  amazed when I wash it and there's a lot more of it than I think.  I can't decide which is better for me, but I think I'm going to keep the long hair. At least for a while now.


Kokeiltiin nyt vähän enemmän mun uutta objektiivia, kalansilmää. Ensivaikutelma on että onhan se tosi erilainen kuvattavana. Mulla oli aika paljon ongelmia sen kanssa, jotenkin valotus oli hankala ja se näytti oudolta; tässäkin kuvat on aika ylivalottuneita ja jouduin muokkaamaan paljon. Yritän saada selville että mistä tää johtuu. Kuvakulmaan pitää totutella, kun välillä omat jalat näkyy kuvassa huomaamattaan, koska se kuvakulma on niin iso! Tavallaan se on siistiä ja pitää vaan oppia hyödyntämään. Mutta tässä on nyt muutamii otoksii! 

Here are some pictures with the new lens. I must admit that it's really different from my old one! Sometimes I would get my feet in to the picture without noticing, because the field of view is so wide. Also, I had some problems with the light. I'm trying to figure out how to get the exposure better. I'm excited about the manual focus thought, it's something you should know eventually anyway. I love the round feeling of these pictures.

Jos jollakulla on kalansilmä, niin antakaa ihmeessä vinkkejä! 
If anyone has a fish-eye, let me know if you guys have any tips for a beginner! 

Vähä nostalgiaa pitää olla! 


Tänään ohjelmassa baareilu Janskun kanssa. Eilen menin alkoon ja ostin ensimmäisen likööripulloni, toivottavasti on hyvää ja hintansa arvosta. Vieläki nii kummaa että alkoon voi vaan mennä ihan laillisesti. Tuntuu niin vanhalta, vaikka mikään ei ole muuttunut, enkä varmasti ole yhtään kasvanu tässä parin viikon aikana :-D Hyvää sunnuntai iltaa kaikille! 

Tonight's plan is to go clubbing with my friend Jansku. I hope everyone has a good Sunday night! 2 comments: