Thursday, August 8, 2013

color to my fall

Mun immuunijärjestelmä on iha pilal jenkeistä paluun jälkeen. Oon ollu nyt on-off kipeenä jo muutaman viikon, ja tää viikko oli ehottomasti pahin. Tais olla kaks eri tautii, ensi joku kurkkujuttu ja nytten tällä viikolla tuli flunssa. Kävin edellisen pöpön aikaan lääkärillä, ja ne otti kurkusta jonkun näytteen - mitää ei tietenkää löytyny. Viime vuonna jenkeissä olin kipee just samalla tavalla, joten kai se maisemanvaihto vaikuttaa. Onneks nyt näyttäs siltä että parannun tämän viikon loppuun mennessä, ainakaan ei ole enää "mä kuolen" olo.

Mulla alkaa olla syksyisä olo. Ei siks että ulkona alkais olemaan kylmä (en oo voinu kyllä mennä kunnolla ulos moneen päivää kun oon ollu kipee mutta lämpömittari kertoo), vaan ympäristön takia. Maassa näkyy vähän lehtii. Vaatekauppoihin ilmestyy tutut pipot ja neuleet. Koulut alkaa, ja arki. Mökkeily loppuu, ja kavereiden kesäduunit. Hain eilen duunia syksyn hulluilta päiviltä. Kaikki tää enteilee syksyn tuloa, sitä että palataan harmaaseen arkeen, syksyyn ja aherrukseen. Eilen istuin kipeenä isän ylisuuri syystakki päällä ulkona, ja kattelin kun satoi ja oli sumuisaa.


Syksyisään oloon sopii aina punaiset kynsilakat! En ole mikää kynsilakkafani. En laita kynsiä joka päivä, enkä yleensä koristele niitä niillä ohuilla kynsivärijutuilla (mitä ne nyt onkaan nimeltään), ja joskus jätän ne vaan olemaan muutamaks viikoks kun ei huvita panostaa. Välillä on kumminki hauska laittaa vähän väriä. Mun ehdoton lempiväri kynsilakkoihin on punainen. Punainen sopii lähes kaikkeen, ja se näyttää mun mielestä kaikkein parhaimmalta kynsissä. Se sopii kaikille. Joku varmaan ihmettelee miksi mä laitan kynsiä kun oon kipee. En itekkään oikeen tiedä, se on vaan ajanviettotapa kun en oo enää sängynpohjalla mutta en voi mennä ulos hyppimäänkään. Ja aina on hauskempaa nähdä kynnet värikkäinä kun harmaina. 


It's starting to feel like fall. Not because it's getting really cold, it's actually about 80 degrees out, but because of little signs that come every year. Summer holiday is almost over, and everyone prepares for school and work. Stores start selling scarfs, hats and boots. There are occasional leaves on the ground. People are thinking about the normal weekdays ahead. Yesterday it was raining at night and I sat outside for a minute, wrapped in my dad's enormous raincoat, wearing a hat. That's when I felt like summer is over. 

All this needs some color! In this case, nail color. I'm not a big fan of doing my nails, sometimes I leave them as they are for weeks without color and I rarely decorate them. If I do my nails, I usually use red. It's my absolute favorite color for nail polish, because it's really easy to combine with other colors and it always looks good on my nail and with my skin color.  Even though I'm sick and probably not going anywhere for a while I enjoy looking at my nails when they're all pretty and not looking like crap. 

I've been sick and then fine and then sick again for a few weeks. I guess it's my immune system, trying to figure out what country I'm in. This week it's been pretty bad, but still nothing but a cold, and a little fever. The part I hate the most is nights - you can't sleep because you can't breathe or you're coughing all the time and you feel like you're dying. I'm so glad it's a little better today, and I'll probably be able to sleep well tonight. 
Jännittää, saan nähdä Calvin Harrisin Weekend-festareilla viikon päästä ;)
I'm excited to see Calvin Harris at the Weekend festival in a week 


Heippa!  Bye!

No comments:

Post a Comment