Sunday, September 1, 2013

sweet dreams

Ei ole mitää ihanampaa kuin huoneen järjestyksen muuttaminen. Pienikin muutos, oli se sitten värikkäät tyynyt tai tässä tapauksessa uusi, isompi sänky, voi tuoda huoneeseen ihan eri fiiliksen. 


Käytiin ostamassa tää uusi sänky iskusta, jossa pompin muutamalla ja sitten valitsin tämän. Väri oli kiva ja hinta ookoo, ja siinä se olikin. En nimittäin huomannut paljoakaan eroa eri sänkyjen välillä - niin monta samannäköstä ja tuntusta siellä oli. 


Sitten kun sain sen kotiin asti viime viikolla, niin tuli pikku pulma. Sille ei oikeen löytynyt hyvää paikkaa. Loppujen lopuksi päädyttiin muuttamaan koko huoneen järkkää, mikä toi huoneeseen jotain uutta. Eka yö olin sillee outoo voin pyörii ympäri enkä putoo sängystä, nyt en varmaan voisi palata siihen vanhaan :-) 


Uusia lakanoita ja tyynyjä pääsen varmaan pian shoppailemaan, koska ainoa iso alulakana mitä meillä on vapaana on keltanen. Ei siinä että keltasessa mitään vikaa olisi, mutta ois nyt kiva saada uuteen sänkyyn uudet, jotku vaikka marimekon lakanat. Mulla on tollaset siniset marimekon verhot, ja sitte samanlaisia tyynyjä jotka ei nytten mennyt tohon punaseen lakanaan niin ne on jossain lattioille pyörimässä. 
Mulla oli ennen tossa sängyn paikalla sininen sohva, joka oli ihan rikki kaikkialta (syypää oli kani joka meillä ennen oli; se ilmeisesti tykkäsi hirveesti jyrsiä sohvan takaosaa salaa kun kaikki oli poissa kotoa). Joten kun noi miehet toi tän sängyn ne vei sen samalla pois. Nyt ei sitten oo vuodesohvaa, joten kaverien tullessa pitää vähän improvisoida.Halusin ottaa tosta taulusta kuvan, koska se on mun lemppari. Mulla on aina ollut joku kummallinen Eiffel torni ihastus, joka vaan kasvo kun pääsin käymään siellä muutama vuosi sitten. Tällasen sain joku pari vuotta sitten, oliko nyt joululahjaksi. Mulla on myös muutama kaupunkijuliste, tällanen matkailufriikki kun olen. Mutta kukapa ei tykkäisi suurkaupungeista! 


I finally got a bigger bed! I faced a problem when they brought it, after I realized there's no good space for it. We ended up changing the whole room; moving my work table, the closet and removing an old couch (that our rabbit used to destroy secretly when we were gone....). After the bed was on its new place, the room looked a lot bigger, and it had a totally different feeling. So successful bed shopping wohoo.

The first night I had the new bed, it was weird not to fall out when I turn around. Now I could never go back to the old one :-D I love my space.

Soon I'll probably go shopping for some new sheets and pillows. Not that I don't think that yellow and red go well together for what comes to sheets... I have marimekko-drapes and I wish to get the same sheets, they would go well with my stuff. I just have to make sure they're not blue, because right not my room looks like a paint bottle full of blue exploded. I guess you know what my favorite color was a couple of years ago... 


I also had to get rid of a lot of stuff; books and some really random things I've been keeping since I was like 10. And I just cleaned my room a while ago! So weird. Where do I get all of this stuff? No comments:

Post a Comment