Wednesday, September 4, 2013

feeling like a princess

Olen jo pari viikkoa innokkaasti selaillu nettia täydellistä vanhojentanssipukua ettien, ja tänää pääsin vihdoin sovittelemaan! Kävin Saran kanssa Helsingissä kahdessa paikassa kattomassa: Seremoniassa ja Fleur D'Orangessa. Siinä loppu se aika sitte, koska kaikki noi paikat menee kuudelta kiinni, ja meikäläisen koulu loppu vasta puol kolmelta. Kuitenkin pääsin vähä alkuun tässä asiassa. Hyvä, kun ottaa huomioon että monilla on jo mekko ja parhaat menee päältä (näin ne kaupat ainakin pelottelee...). 

Maanantaiksi mulla on sovitusaika Zazabellaa, sekin Helsingissä tossa Manskulla. Kai täältä Espoostakin jotain löytys, mutta tuntuu jotenki että kaikki mekot täällä on sitten muillakin meijän koulussa. Vaikka todellisuudessa kaikki me Espoolaiset paetaan stadiin. Onhan siinä jotain siistiä, että saa kierrellä kaupungilla mieluummin kun ostaisin tosta 50 metrin päästä ostarista. Eihän siinä mitään coolia olis. 

Tänää huomattii että sovittamine vie hirmusesti aikaa! Pari mekkoo siinä tunnissa (saattoi kyllä olla että toi harjottelija, joka mua autto oli vähän alkuvaiheessa tossa mekkojen kiinnilaittamisen opettelussa) mutta oli se hauskaa. Siinä kun pyörii peilin edessä niin tulee prinsessa olo. Ihan oikeesti. Ja mulle ei oikeen ikinä ole prinsessaolo :D Sovitin sellasta kunnon rimpsuhökötystä (ei yhtään mun tyyliä) ja vaa pyörähtelin ja naureskelin sille. Tuntuu vähän, ettei monikaan noista tunnu omalta ollenkaan. Kuitenkin sovitin yhtä aivan ihanaa, se oli sininen tyllimekko, mistä en ajatellu tykkääväni. Ei ollut niin leveä kun luulin haluavani; mut sovitettuani leveitä prinsessamekkoja totesin että näähän näyttää mulla iha hirveeltä. Kai se on se kun netistä kattoo, niitä mekkoja on mallinukeilla ja malleilla, ja ne kaikki näyttää täydellisiltä. Kun itse sovittaa nii muistaa että ainiin, en ookkaan mallinukkekokoa. 

Että onse ihan kivaa olla kakkosella. Ja saada tanssii vanhat. Ja erityisesti ettii sitä täydellistä mekkoo ;) Voi teitä poikia kun ette saa tätä kokea! 

Ja tässä seuraa kuvia mitä Sara nappailu musta Esplanadilla. Haettiin etsintöjen jälkeen vielä jätskit, ja nytten tulin himaan puurtamaan vähän läksyjen kanssa. 

top - forever 21 / jacket and skirt - Charlotte russe / leggings - H&M / purse - Kappahl / shoes - converse
In Finland we have this dance thing at school that has no name in English. So I could call it prom. Basically we practice dances and then show them to our friends and parents. 

One of the things I like about it, is that I get to buy a dress for it :) I've been searching the perfect dress from the internet, and today I finally had time to go to Helsinki and try on some dresses. My friend Sara and I went to two stores; Seremonia and Fleur D'Orange. I saw some amazing dresses and also some ridiculous ones. 

First I tried on some dresses that weren't really my style; one was really big and frilly, and I think I looked pretty stupid. One was okay, and I liked the deep blue color, but that's it. After a couple dresses I tried on this beautiful turquoise dress that I liked a lot, but I wasn't 100% sure of it. It's funny how I think I know what I want but then they really don't look good on me at all! I thought I wanted this huge princess dress, but it looked awful. I guess I've just seen so many dresses on mannequins and models on the internet, and I couldn't see what they look on me. Now I just have to try on a lot of stuff to find out what looks good. 

So I didn't find my perfect dress just yet, but I still have time. The dance isn't until next spring but everyone is already buying dresses - the best ones go fast they say. I have an appointment (and yes you really need to book one for some places) to try on dresses on Monday on this place called Zazabella. Maybe I'm luckier there :)

The pictures above are taken by Sara today at Esplanadi in Helsinki after our dress search.

ps: I put the bloglovin link on my blog if anyone wants to follow it there. It's a cool website with a lot of interesting blogs, so if your one of those people who like to find new blogs, you should log in there! I think it's easier than blogger. 


ps: Tein vihdoin sellaisen jutun kun laitoin bloglovinin linkin tänne mun blogiin! Että nyt voi seuraa jos haluaa. Kannattaa muutenkin liittyä tonne blogloviniin, jos blogit yhtään kiinnostaa, koska siellä on jotain tosi kivoja blogeja, oikeesti laadukkaita. Ja niitä on paljon helpompi seurata siellä kun esim. bloggerissa. 

4 comments:

 1. Toi on kyl ihana toi paita! Mun piti kehuu sitä kun nähtiin mutten ehtiny sanoo mitään:D

  Hehee aloin seuraa bloglovin:ssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi kiitos tosi paljon! :) hehe onks sullaki joku blogi muuten?

   Delete
 2. great photos:) simple beauty :)


  onlymyfashionstyle.blogspot.com

  ReplyDelete