Wednesday, September 25, 2013

jotain eriskummallista

Viikko on puolessavälissä ja naama ei vaan pysy bilsankirjassa, joten tulen mieluummin bloggailemaan. Kostautunee myöhemmin. 

Huomenna mulla on autokoulun teoriakoe (!) joten nyt vähän jännittää että meneeköhän se läpi vai ei. Ne jotka on sen jo tehnyt tietää että kyseinen koe koostaa monivalintakysymyksistä ja kuvista mitkä esittää ajotilanteita. Oon harjoitellu koetta varten netissä meijän autokoulun sivuilla, ja tänään olin esiteoriakokeessa, mikä meni onneksi läpi. Huomenna sitten nähdään onko mun tiedot kunnollisen kuskin luokkaa ;)

Hitsi kun ois ihanaa taas vaihteeksi tehdä jotain! Niinkun jotain muutakin kun vaan katsoa telkkaria, opiskella, syödä, hengailla tai nukkua. Jotain tosi eriskummallista! Olisi ihanaa vaikka matkustaa jonnekki lämpimään tai lähteä pienelle viikonloppuseikkailulle. Syksy pukkaa päälle, niin huvittaa vaan tehdä jotain tosi kivaa; saisi ajatuksia pois koulusta ja arkiasioista. Ihmiset tuppaa tähän aikaan vuodesta vähän väsymään ja jäämään niihin samoihin vanhoihin rutiineihin (pätee ainakin mun vanhempien kohdalla). Tää taas tekee ainakin mut vähän väsyneeks. Kesällä on niin helppoo lähtee vaikka porukalla reissaamaan, tai järjestää vaikka kokkausilta tai leffailta, mutta kaikki nää asiat jää tekemättä talvisaikaan. Miksiköhän?

Rehellisesti sanottuna mulle on ehkä iskenyt sellanen pieni "en ole enää vaihdossa" kriisi. Siellä oli aina joka päivä kaikkea uutta ja hienoa, ja täällä Suomessa on asiat niin perus kun olla ja voi, että välillä tuntuu että tässähän heitetään ihan porukalla elämää hukkaan. Tulee sellanen "maailma odottaa mua" olo. Tällanen pieni maailmanmatkaaja kun olen. 

Oon aina miettinyt, että tuntuukohan muista siltä että ne ottaa elämästään kaiken irti, kun itse tunnun olevan aina tyytymätön. Ihan kun mitkään kokemukset ei ihan riittäis; on helppo pelätä, ettei elä täysillä, kun yleinen sanoma on että elämä on lyhyt ja se pitää elää tässä ja nyt. Onneksi on välillä ihan kivaa elää joskus toiste eikä juuri nytten, ja vaan tehdä mitä haluaa. 

Ostin tänään villapaidan Tapiolan "toinen kierros" kirppikselta. Sieltä löytyy jotain hyvääkin, kun jaksaa vähän katsella. Monet jutut on siellä ylihintasia, mutta tän sain ihan hyvään 2 e hintaan! Jee :)

I bought this sweater from a flea market for 2 €! I don't usually shop at second hand places, but lately I've been thinking that I should do it more. After all, you can get really cheap and great stuff, sometimes the clothes even have the tag still on... I have maybe 4 things in my closet from a flea market. So not a lot. It's weird to think that you can buy a cool sweater like this for less than a cup of coffee! I myself have an enormous amount of clothes that I don't wear anymore, so I've been thinking about going somewhere and selling some of them. It could be fun, and I could earn some money. And most of all it would be amazing to sell someone a piece of clothing that I used to wear and make them as happy as I was today when I bought this sweater :-) Tänää hämmästyin kun katoin ulos ikkunasta ja näin ihan random raekuuron! Sää sekasin tai jotain. Ja meijän naapureilla on näköjään hieno keltanen kaivuri. 
An energizing song that I love from NONONO

2 comments: