Wednesday, January 1, 2014

What happened in 2013

Joskus ylä-asteella me puhuttiin länsimetrosta, ja siitä kun se tulisi valmistumaan 2014. Silloin ajattelin että siihen on vielä niin kauan. Ja yhtäkkiä se lukeekin kännykän näytössä: 1.1.2014. Uusi vuosi. Jollain tavalla uusi vuosi tuntuu aina uudelta askeleelta ja uudelta mahdollisuudelta. Monesti ihmiset tekee itselleen lupauksia treenaamisesta, syömisestä, matkustelusta, suhteista ja omasta ajattelutavasta. Jotenkin ajatellaan, että kun vuosi vaihtuu, voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Se on vapauttavaa. 

Viime vuoteen mahtui ihan järjetön määrä kaikkea; vuoden alkupuoli meni vielä vaihdossa jenkeissä, ja loppupuoli täällä kotisuomessa. Oon muuttunut, ja ihmiset ympärillä on muuttunut. Mä ja monet kaverit täytettiin 18, mihin liittyy baareilua ja jonkin verran vastuutakin. Ajokortti on nyt taskussa, mikä on varmasti 2013 vuoden yksi suurimmista saavutuksista. En muista puoliakaan mitä viime vuonna tapahtui; jokainen päivä menee hitaasti, mutta myöhemmin kaikki tuntuu menneen ohi vilauksessa. On hankala muistaa kaikke mitä teki, mutta samalla tietää että olihan siellä paljon upeita kokemuksia.

Uusi vuosi ja puhdas pöytä alkaa näiden muisteloiden jälkeen :) 2013 vuosi koottuna kuviin:

January

February

March

April

May

June

July 

August

September 

October

November

December

Here are my months of 2013 in pictures.

I cannot believe that another year has gone by! It's 2014 now. So lets make new promises, lets come up with new goals and start fresh; lets make this year even better than the last one.

By the way, my family and I are going to NEW YORK next summer! I'll start counting days right now :-)
No comments:

Post a Comment