Saturday, January 18, 2014

lazy day

Lauantaipäivä meneillään, koskas alkaa pänttäys. Tää päivä on kyllä menny aika väsyneenä ja laiskotellen. 

Eilen voitettiin koulun tyttöjen salibändyjoukkueen voimin hopeeta, ja siinä tuli kyllä juostua enemmän kuin pitkään aikaan. Mahtava fiilis kun pääsi taas kentälle ja saatiin sitte mitalit kaulaan! On sitä säbää tullu tosi ikävä sen jälkeen ku pari vuotta sitten sen lopetin. Musta se on varmaan yks hauskimmista urheilulajeista mitä on, mutta ei vaan keho kestäny pelaamista kun sen verran rankka laji on. 

Perjantai illan juhlinnat meni kaverin kanssa Helsingin Tivolissa tanssahdellen ja oli erittäin onnistunut ilta; DJ:nä oli mm. Orkidea niin ei ainakaa hyvää musaa puuttunu!  Tuli niin ikävä kesän festareita ja kaikkee kunnon DJ musaa mitä siellä on. Ens kesänä sitten pitää taas mennä festaroimaa...

Joskus on kiva vaan laittaa villapaidan ja -sukat. Suomi ja meijän lattiat on kylmät. Aina ei tarvitse olla niin hieno ja laittautunu, eiks nii. Eikä aina tarvitse panostaa. Tässä minä ja mun lempparivillapaita hymyillää :)
Here's me and my favorite sweater. Flowery, cozy and borrowed from mom (I don't know if she's ever getting it back though). Sometimes nothing beats comfortable clothes, right? Sometimes it's nice to just not be so glamorous. 

My weekend's been great so far; Friday night went by clubbing in Helsinki and dancing to some amazing music from the best DJ:s. Now I need to focus on school and getting some serious studying done. I bet I'll be doing that tomorrow, since I've been pretty exhausted today, and I haven't done a lot; it's been sort of a lazy day.

It's unbelievably cold out there. I'm crazy about this song, a new version of the popular 90's song "The rhythm of the night".


14 comments:

 1. Lovely sweater! nothing beats comfy clothes :P I LOVE the bastille version, so good!

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you Lisa! yeah Bastille is so good, really nailed this song :)

   Delete
 2. Lovely sweater! Lovely post, gotta love lazy days!

  x leah symonne x

  ReplyDelete
 3. you love great! :) i like wearing comfy sweaters hehe!
  awesome post :D

  http://itsjilliansday.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Lovely entry! Great floral sweater
  Much love and kisses from Miami,
  Borka
  www.chicfashionworld.com

  ReplyDelete