Monday, February 24, 2014

Winter break

Joskus, niinkun nyt, tuntuu kun tarvitsis lomasta lomaa. Hiihtolomalla ois saanu löhöillä ja loikoilla, mutta sen sijaan olin koko ajan liikkeessä enkä saanut tehdyks läheskään kaikkea mitä olin suunnitellut. No, tälleen se aina menee, loma loppuu lyhyeen, koulu alkaa ja kaikki samat stressinaiheet mitä ennen lomaa oli, palaa. Nyt on onneks jotain uutta, nimittäin valo. Aamulla seitsemän aikaan ei ole niin pimeetä kun ennen, ja näkee ehkä jopa haparoida kännykän lattialta. Keittiössä joku ei ole kuin ennen, koska on vaan niin valosaa, ja leipäpussi rapisee. Valo tuo jotain kummallista turvaa, ja uuden alkua, kevään alkua.

Hiihtolomasta sen verran vielä, että tuli valvottua ja biletettyä ainakin vuoden tarpeiden verran, ja nyt alkaa vähän rauhallisempi kevät (ja olen tästä ihan ilonen). Oli kuitenkin hauskempi loma kuin pitkään aikaan (oon varmaan nauranu enenmmän kuin koko alkuvuonna yhteensä). Joskus pitää vaan vähän hullutella. Erityisesti mun pitää. Mihinkään laskettelemaan en valitettavasti ehtiny, ei sinällä että osaisinkaan enää lasketella tai että mulla olisi suksia, mutta muiden porokuvista tuli väkisinkin sellanen hei-jes-hiihtämään fiilinki. Ja lapsuudenmuistot Leviltä, Rukalta ja Vuokatista iski päähän. Mutta kyllä täällä Espoon päässäki lomafiiliksen saa! Perjantaina lähdinkin kaverin kanssa ihan päähänpiston seurauksena risteilemään Tallinnaan (ei sitten käyty itse Tallinnassa loppujen lopuks), missä ravattiin ympäri laivaa pitkälle yöhön. Suosittelen risteilyä, jos kaipaa hauskaa ja rentoa valvomisreissua halvalla. Varmistakaa kuitenki, ettei pariin päivään sen jälkeen tarvii tehä yhtään mitään.

Mitenkäs muiden hiihtolomat? Lähtikö kukaan laskettelemaan?

Koska korvapuustit on niin kivoja, ja satuin leipomaan niitä lomalla, niin tässä ois niistä kuvia.


Tällasen ihanuuslaukun löysin vähän aikaa sitten, enkä oo päästäny sen jälkeen irti. Miks mulla on näitä samantyyppisiä laukkuja niin monta? En tiedä enkä välitä. Mulla on ehkä kaksi ruskeeta, yksi sininen ja nyt musta. Mä nään niissä aina paljon eroja.

I found this gorgeous black bag a while ago, and haven't been able to keep my hand off it after that. I love bags like this and I must have like 4 in different shapes and colors...Hey there! I've just finished the first day of school after our winter holiday, which was last week. Do you sometimes feel like you need a vacation after a vacation? I do right now, after staying up late and running from a place to another the whole week. But it was so worth it, I probably laughed more than I have laughed during the entire beginning of this year. 

I didn't go skiing last week. Which is weird because that's was 80% of Finnish people were apparently doing. I don't even know if I can ski all that well anymore, since it's been a couple of years, but reading everybody's posts about reindeer and snow and Lapland kind of made me want to go there again. There are so many childhood memories of the skiing trips with my family, renting a cottage there for the winter holiday. Those were good times. But, last week was great, we even went on a little one day cruise with my friend in Tallinn, Estonia. Now I just need to focus on school again (because I admit that I might have skipped some of my school-related responsibilities that I was meaning to do over the break, but lets face it; that always happens, at least a little bit).

I love cinnamon rolls, and I baked them last week with a friend. So I just wanted to put some pictures of them. And maybe I didn't have any other great pics from my holiday, because I've just been really busy/lazy, and I haven't been taking any photos. Oops.

Did anyone have a winter holiday last week? What did you guys do?
No comments:

Post a Comment