Monday, March 10, 2014

Motivation

Meijän takapihalla kasvaa kukkia, eli siis nyt on kevät! Tää viikko on lämmin, ja kohta voi jättää takin naulakkoon kun lähtee kouluun. On ollut jotenkin kiirettä viime aikoina, aika kulkee vaan nopeemmin kun viime syksynä, eikä aikaa tunnu riittävän mihinkää. Teen vaan kaikkee hauskaa, ja sitte viimesillä minuuteilla vähä koulujuttuja. Ennen aika riitti aina. Nykyään pitää suunnitella. 

Perjantaina enkun YO-kokeet. Hirvittää ku ne on nii lähellä. Koko lukion ajan sitä ajattelee, että jossain tulevaisuudessa näitä tietoja pitää käyttää, mutta se tuntuu nii absurdilta. Nyt on se hetki kun kuusi kurssia pistetään testiin, ja jokainen sanakoe, jokainen suomennettu kappale, ja jokainen tehty läksy vaikuttaa. Ja nyt kun on oikeesti se tilanne, nii oonko opiskellu tarpeeksi. Tuleeko kokeen jälkeen sellanen olo, ettei tehny parhaansa? Ja kaduttaako myöhemmin lukioaikainen laiskuus? Ei sitä ikinä voi etukäteen tietää. Pitää vaan elää tässä hetkessä, opiskellen välillä, välillä pitäen hauskaa, muistaen että kaikki mitä opiskelee nyt vaikuttaa jollain tavalla tulevaisuuteen. Eikä oo sitten mukavaa opiskella samoja kursseja uudellee vaan pääsykokeiden takia, vaan että lukiossa ei jaksanut. Mutta mitä jos tulevaisuus on vaan sumussa, eikä tietä yhtään mitä haluaa? Motivaatiota on hankala olla, jos kaikki asiat vaikuttaa turhalta ja vaan koulun takia opiskellulta. Jos ei ole päämäärää, mitä varten panostaa. Pitää vaan uskoa, että kaikki mitä tapahtuu nyt, vaikuttaa siihen kuka olen muutaman vuoden päästä. 

jeans - Dr. Denim / jumper - mom's / top - H&M / shoes - converse


I think it's finally spring. There are flowers in our backyard, and there's barely any snow left anywhere. The roads are starting to clear, people are wearing less clothing. I'm forgetting my beanie. 

What's new? Well, I'm excited about my finals at school, which are on Friday. Or excited may be a wrong word. I'm scared, but I'm still looking forward to them. I mean, this is what I've been studying for; all the homework, the vocabulary tests and the six books that we've studied for the English finals. It all comes down to how much I've studied. All the stuff you learn in High School will affect how you survive later in life. Who know what I'll become. Who knows which subjects I will need to succeed in the occupation I choose. I don't. I don't know what I want, and that might be the reason why I'm not always so motivated at school. I study, but I'm not happy about it, there is no flow. You know, the moment when you really enjoy all that you learn, because you know that it'll help you get whatever you want in life. That is what I need to figure out, what I want to do later. Before that happens, I'm just going to have to trust myself, and live in this moment, studying as much as my motivation allows me to study, so that later, hopefully, I'll get to use the information I've collected in High School. It would totally suck if everything I ever learned would be for nothing, if it would exist only to be forgotten two years after finishing school. That would honestly suck. So I hope that it won't happen. And I hope that I'll do well in my finals. 6 comments:

 1. Great look dear.love the simple look
  You look so nice
  Wanna follow each other
  Let me know
  Kisses

  ReplyDelete
 2. Amazing blog! Following you now, hope you can visit my page and follow me as well :)

  www.ohsoboheme.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. you look great! :) oh and I hope you did really well in your finals! Wishing you a really good grade!

  http://itsjilliansday.blogspot.com

  ReplyDelete